Ook benieuwd naar de verschillende culturen van de mensen die bij ons werken en/of wonen? Op woensdag 22 oktober a.s. organiseren we een multiculturele middag in het Cultureel Centrum op De Hartenberg in Wekerom.

zzIMG_7554 - kopieEr wordt onder andere aandacht besteed aan de Somalische, Turkse, Marokkaanse en Nederlandse cultuur. Cliënten en medewerkers van de regio Gelderland Midden maar ook ouders, familieleden, kinderen en vrienden zijn van harte welkom. De inloop is vanaf 12.00 uur. Om 12.30 uur is de officiële opening, gevolgd door allerlei culturele activiteiten waaronder muziek, demonstraties, foto’s, tradities en spel (ook voor kinderen). Deelname aan het middagprogramma is gratis.

Proeven
Wilt u ook kennismaken met de Somalische, Turkse , Marokkaanse en Nederlandse keuken? Dit is mogelijk vanaf 17.00 uur. De kosten voor deze multiculturele maaltijd bedragen € 7,50 per persoon. Dit kunt u ter plekke voldoen.

In verband met de voorbereidingen is opgave voor deze maaltijd noodzakelijk. Stuur voor 12 oktober a.s. een e-mail naar joke.harkink@sheerenloo.nl met uw naam en het aantal deelnemers. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Said Alouati op telefoonnummer 06-31974284.