OP1050261 (2)p vrijdag 31 oktober organiseert het Dagactiviteitencentrum De Rietkampen zijn jaarlijkse najaarsfair. Van 16.00 tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom aan het Dr. den Uijlpark 46 in Ede.

Het hele jaar werken cliënten aan allerlei producten die tijdens deze fair te koop worden aanboden: kaarsen, slingers met lampjes, bloemslingers van wolvilt, kaarten en allerlei ander papierproducten, maar ook wintervoer voor de vogels. Ook andere dagactiviteitencentra van ’s Heeren Loo en een aantal particulieren staan met hun eigengemaakte producten op deze fair.

Vooraf thuis eten hoeft niet. U kunt op de fair kiezen uit erwtensoep, broodjes hamburger en oliebollen. Uiteraard is er ook koffie en thee al dan niet met een eigengemaakte brownie of versgebakken koekjes. De opbrengst van de najaarsfair komt ten goede aan de cliënten van DAC De Rietkampen.

Workshops
Spreekt een lekkere pizza u meer aan? Volg dan de workshop ‘pizza maken’ tijdens de najaarsfair. Wilt u de vogels komende winter met iets lekkers verwennen, dan kunt u ook kiezen voor de workshop ‘vogelvoer maken’.  De workshops zijn geschikt voor groot en klein. Voor de deelname wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Iedereen welkom
De Heideprinses zal ons op 31 oktober met een bezoek vereren. Een accordeonist zorgt voor de muzikale omlijsting van deze feestelijke najaarsfair. Cliënten, familieleden, (oud-)medewerkers, buurtbewoners en andere belangstellenden zijn van harte welkom!