OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp donderdag 28 augustus wordt op De Hartenberg het Paarse Hartenfeest gevierd (locatie ‘s Heeren Loo, Apeldoornseweg 60, Wekerom/Ede). Een gezellig en muzikaal feest voor alle mensen met een verstandelijke beperking in de gemeente Ede, en hun begeleiders. Hoogtepunt is het bezoek van de Heidekoningin en de Heideprinses. Veel feestgangers kijken ernaar uit om hen op De Hartenberg te verwelkomen. Verder zijn er deze dag springkussens, spellen van onze Spel- en Sportuitleen, een fotostudio en natuurlijk allerlei lekkers te eten en te drinken.

Graag willen wij al onze cliënten laten genieten van dit feest. Omdat veel van hen rolstoelgebonden zijn, zoeken we vrijwilligers die hen deze dag willen begeleiden. Lijkt het je leuk om samen met een cliënt het Paarse Hartenfeest mee te vieren? Dan zijn we op zoek naar jou!

We verwachten je dan op donderdag 28 augustus om 9.30 uur in het hoofdgebouw van De Hartenberg. Daar drinken we met alle vrijwilligers een kop koffie of thee en zal vrijwilligerscoördinator Agnes van den Sigtenhorst wat vertellen over dagbestedingslocatie Doedac en de cliënten die daar dagbesteding hebben. Daarna gaan jullie samen met de cliënten en hun begeleiders naar het feest! Dit is tegen 15.30 uur afgelopen. Tussen de middag krijgen alle vrijwilligers een lunch aangeboden in Echt! – theehuis De Roek.

Al zin gekregen? Meld je dan aan als vrijwilliger om dit mooie feest mee te maken! Neem hiervoor contact op met:
Agnes van den Sigtenhorst, coördinator vrijwilligerswerk
’s Heeren Loo – regio Gelderland Midden
telefoon: 06-21824709
e-mail: agnes.van-den-sigtenhorst@sheerenloo.nl

Kijk voor meer vacatures op www.dehartenberg-vrijwilligers.nl