Cultureel centrum

Op dit moment wordt het cultureel centrum grondig gerenoveerd.
Verwachte oplevering: november 2018.

Midden op De Hartenberg staat een cultureel centrum. Het gebouw is bij het grote publiek vooral bekend van de wekelijkse kerkdiensten en de jaarlijkse kerstvieringen. Cliënten, hun familieleden en medewerkers komen er ook regelmatig voor andere bijeenkomsten. Daarnaast ontdekken steeds meer mensen dat het een prima trouwlocatie is, met aansluitend een feest in Eetcafé de Roek. Ook voor andere, zowel grote als kleine festiviteiten biedt het gebouw volop mogelijkheden. Onze cliënten en medewerkers heten u graag welkom!

Maatschappelijk verantwoorde keuze
Dat De Hartenberg een prima locatie is voor een personeelsbijeenkomst, kan ISS bevestigen. Dit schoonmaakbedrijf zocht uit zichzelf contact met De Hartenberg. Niet alleen vanwege de mooie locatie, maar ook omdat het bedrijf mensen met een beperking een warm hart toedraagt. De ruim honderd medewerkers werden ontvangen in het cultureel centrum met koffie, thee en een gezamenlijke lunch. Ter afsluiting was er een barbecue in De Roek. De catering werd deze dag verzorgd door cliënten en hun begeleiders. De bewuste keuze van ISS voor De Hartenberg leverde niet alleen een geslaagde personeelsdag op; het bedrijf is op deze manier ook maatschappelijk verantwoord bezig. Deze samenwerking tussen bedrijven en ’s Heeren Loo biedt kansen voor de toekomst, voor alle betrokkenen.

Arrangementen op maat
Naast teambuildingsdagen en bedrijfsuitjes is het ook mogelijk om uw bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum op De Hartenberg te vieren. Naast het cultureel centrum staan ook Eetcafé de Roek, het klimbos en de overige voorzieningen op het terrein – in overleg – tot uw beschikking. Meer weten? Bel 088-0373013 of mail naar ietsvieren@dehartenberg.nl.