Eetcafé de Roek

Eetcafé De Roek is zeven dagen per week geopend en iedereen is welkom. De menukaart biedt voor elk wat wils, van een kop koffie tot een uitgebreide lunch met versgebakken broodjes en eigengemaakte salades. Ook barbecue-arrangementen en diverse buffetten behoren, na reservering, tot de mogelijkheden. Naast cliënten, hun familieleden en medewerkers weten mensen van buiten ’s Heeren Loo De Roek eveneens steeds beter te vinden. De gevarieerde menukaart is dan ook de moeite waard.

Iets bijzonders te vieren? Een groot gezelschap?
Het team van Eetcafé de Roek draait zijn hand er niet voor om. Met de in 2014 aangebouwde serre biedt De Roek plaats aan 75 personen. Als het weer het toelaat staat ook het terras tot uw beschikking. Van barbecue-arrangement tot buitenlands buffet, een ‘High Tea’ of een (kinder-)verjaardagsarrangement, het kan allemaal. Neem voor meer informatie contact op met Eetcafé de Roek, telefoon 088-0373199 of per e-mail: de.roek@dehartenberg.nl.

Een geschenk van ouders
De Roek is in 1985 als Theehuis gebouwd op initiatief van ouders van cliënten. Zij wilden graag een sfeervolle ruimte op het terrein waar zij samen met hun kind iets konden eten of drinken. De Roek is in 2014 uitgebreid met een serre. Ook is de inrichting gemoderniseerd en de keuken verder geprofessionaliseerd, maar de authentieke sfeer is bewaard gebleven.  In maart 2017 is de naam Theehuis de Roek veranderd in Eetcafé de Roek.