Openluchttheater

Lange, heldere zomeravonden
Een knusse, warme sfeer tussen de bomen
Muziek, gelach, gepraat
Gezelligheid!

De Hartenberg heeft op haar terrein een prachtig openluchttheater.  Een geweldige plek voor muziekoptredens, toneel, theater, (school)musicals of kerkdiensten in de openlucht. Goed bereikbaar vanwege de centrale ligging en met voldoende gratis parkeergelegenheid. De locatie is bovendien rolstoelvriendelijk.  Het naastgelegen Eetcafé de Roek verzorgt daarbij graag de horeca van uw evenement.

Meer weten?
Download hier de folder of neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 088-0373199 of per e-mail: de.roek@sheerenloo.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Heropening in 2014
De heropening van het openluchttheater in 2014 was een hartenwens van velen, vooral van diegenen die zich nog de kerkdiensten en toneelstukken kunnen herinneren die hier vroeger in de open lucht plaatsvonden. Deze hebben een onuitwisbare indruk gemaakt. Op initiatief van bouwbedrijf J&G Kampert uit Harskamp en dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers, financiële steun van het Rabobank Coöperatiefonds en sponsoring door Van de Harn Bestratingen is het openluchttheater begin 2014 gerenoveerd.