Werken op De Hartenberg

Werken op De Hartenberg is samenwerken met en voor mensen. Als locatie van ‘s Heeren Loo biedt De Hartenberg ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. Zij kunnen elke dag rekenen op de inzet van honderden professionals en vrijwilligers.

Op dit moment wonen er ongeveer tweehonderd cliënten op De Hartenberg. Ook dagbesteding wordt op deze locatie aangeboden. Naast de cliënten die er al wonen, maken ook anderen gebruik van deze mogelijkheid.

Als cliënt

Of je jong of oud bent, een beperking hebt of niet, je wilt overdag lekker bezig zijn. ’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking leuk werk  of een goede dagbesteding te vinden. Ook begeleiden we mensen bij de overstap van school naar een passende baan. We kijken samen welk werk of dagbesteding het beste past. Soms kun je meteen beginnen, soms is het nodig om eerst nog wat te bij leren.

Echt iets voor jou!
Op www.echtietsvoorjou.nl bieden wij onze werkervaringsplaatsen aan. Alle activiteiten zijn erop gericht om je te ondersteunen naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Je krijgt begeleiding naar een optimale persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie. Jouw persoonlijke vaardigheden, interesses en mogelijkheden in leren, werken en vrije tijd staan altijd centraal.

Als werknemer

Werk je bij ‘s Heeren Loo, dan werk je voor mensen en met mensen.
Elke werknemer, of je nu begeleider, orthopedagoog of administratief medewerker bent: samen met je collega´s zet je je in om mensen met een verstandelijke beperking tot hun recht te laten komen.

Kijk op www.sheerenloo.nl/bij-ons-werken voor meer informatie.

Als vrijwilliger

Als vrijwilliger kun je veel voor cliënten van ’s Heeren Loo betekenen. Je biedt extra persoonlijke aandacht en vormt vaak een waardevolle schakel in het sociale netwerk van onze cliënten. Andersom biedt het werken met mensen met een verstandelijke beperking onze vrijwilligers ook veel voldoening, zoals je in de ervaringsverhalen kunt lezen.

Kijk voor meer informatie op www.dehartenberg-vrijwilligers.nl. Hier vind je ook een overzicht van alle actuele vacatures.

Stageplekken
Volg je een zorgopleiding of zoek je een plek voor je maatschappelijke stage? Ook dan kun je bij ons terecht.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Daarnaast kiezen steeds meer bedrijven en organisaties voor De Hartenberg of één van onze andere locaties voor de invulling van een MVO-dag of andere activiteiten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.